Vyberte si plavky dle svého přání

Jestli nějaká zima byla, tak už pomalu končí a léto tady bude co nevidět. I proto není od věci podívat se na nové plavky. Pokud si budete chtít vybrat z obrovského množství různých modelů plavek určených jak pro ženy, tak i pro muže anebo děti, pak budete mít jedinou šanci v internetovém obchodě společnosti Astratex. Ten nabízí nepřeberné množství nejen plavek, ale i spodního prádla. Společnost Astratex funguje již od roku 2001 a nakupování zde se v každém případě vyplatí. Než ale přejdeme k výhodám nakupování i společnosti Astratex, určitě stojí zato dát několik tipů na moderní kvalitní letní plavky za solidní cenu.

I jednodílné plavky dokážou zaujmout

Jestliže chcete ukrýt některé partie svého těla a zároveň vypadat u bazénu nebo pláží sexy, pak jsou ideální volbou jednodílné plavky. Naším tipem ze sortimentu společnosti Astratex jsou jednodílné plavky Alicante. Tyto krásné dámské plavky se vyznačují především stylovou tyrkysovou barvou. Oživeny jsou modrobílými pruhy, které mají za úkol zeštíhlit postavu. Pod prsy se nachází ve vnitřní části plavek guma, která dokáže držet poprsí správným způsobem, přičemž košíčky jsou bez výztuh. V předním dílu je vnitřní část do jisté míry zesílena a záda jsou naopak více vykrojená. Ramínka jsou u těchto plavek spojená, takže dokážou plavky udržet v té správné poloze.

Sexy dvojdílné plavky zvýrazní vaše křivky

Máte-li dokonalou postavu, pak jednoznačně doporučuje dvojdílné plavky. Ty jsou schopny skvělým způsobem poukázat na vaši postavu. Výbornou volbou jsou dámské dvoudílné plavky Aloki. Tyto plavky jsou typické zejména vyztuženými trojúhelníkovými košíčky, které disponují vyjímatelnými vycpávkami. Ramínka i obvod plavek jsou na zavazování. Tento trend ještě stále frčí, takže budete vypadat sexy a plavkami stoprocentně zaujmete. Moc hezké je i barevné provedení plavek. Horní část je vyvedena v bílorůžové variaci a kombinována je s černou barvou samotných šňůrek, které drží plavky na těle. Kalhotky jsou u těchto plavek řešeny také velmi nápaditě, a to prakticky v opačné kombinaci, jako je tomu u horního dílu plavek. Dominuje u nich černá barva, jež je doplněna bílo růžovým proužkováním. Materiál, z něhož jsou plavky vyrobeny, je rychleschnoucí, z 85% je tvořen polyamidem a z 15% elastanem.

Tankini jako skvělý kompromis

Snímka obrazovky 2014-03-02 o 17.10.36

Jestliže se zrovna necítíte na klasické maximálně vykrojené dvojdílné plavky, pak můžete klidně volit kompromis, jejž představují tankini. Z těch vybíráme model Lamia, které působí na jednu stranu vcelku decentně a na druhou plavky vypadají moc hezky a budete v nich vypadat opravdu sexy. Košíčky jsou u těchto plavek bez kostic a nabízejí i vyjímatelné vycpávky. Vrchní díl plavek dokáže precizně schovat bříško. Ramínka si přitom můžete nastavit přesně dle potřeby tak, aby vám plavky co nejvíce seděly. Kalhotky jsou vyvedeny v elastickém střihu. Barevná kombinace černé, která převažuje a modré je sice poněkud chladnější, ale u vody to vůbec není na škodu, spíše naopak.

[su_button url=“http://www.astratex.cz/plavky-lamia-tankini/plavky“ background=“#ef2d3e“ size=“8″ radius=“round“]Koupit plavky Lamia[/su_button]

 

Proč nakupovat u Astratexu

Nákup u společnosti Astratex je maximálně pohodlný. Vybrat si budete moci plavky dle vlastního výběru z velkého množství modelů. Všechny plavky v nabídce Astratexu jsou na skaldu, takže není problém si je vybrat a do dvou dnů je mít doma. Jednat se může jak o dámské plavky, tak i pánské modely, anebo o dětské plavky. Bude-li váš nákup převyšovat cenu 1499 korun, pak budete mít zdarma i poštovné. Plavky jsou k dispozici ve všech velikostech. Pokud neznáte přímo vaši velikost můžete si přímo na webu Astratexu přesně spočítat za pomocí důmyslného nástroje velikost vašich budoucích plavek. Zaregistrovaní zákazníci dostanou navíc slevu 8%.

Zdroj obrázku: Astratex.cz