Chytrý hrnek s automatickým uzavíráním

Také si sebou rádi a všude nosíte pití? Pak máte jedinečnou šanci si jej sebou vzít kamkoliv bez toho, aby se vám pití vylilo a dodržovat tak spolehlivě pitný režim, který je pro každého z nás tolik důležitý. Někdy je velice obtížné najít tu správnou láhev, která by odpovídala vašim představám. Často se vám také určitě stalo, že jste si dali lahev do kabelky a tam se vám sama otevřela a vylila se, nebo netěsnila tak, jak by měla a i to se podepsalo na mokrém obsahu vaší kabelky. Chytrý termohrnek má ale něco navíc a to je fakt, že vám udrží nápoj buď teplý, což se hodí právě teď v sychravém počasí, kdy si tak můžete dlouho uchvat např. teplý čaj, nebo naopak chladný a to za jakéhokoliv počasí.

Navíc se nemusíte bát rozlití a to ani tehdy, pokud se například napijete u počítače, protože tento hrnek funguje tak, že jakmile jej položíte z ruky, automaticky se zavře a i když se hrnek převrátí, nic se z něj nevylije. Kolikrát se nám již stalo, že jsme hrnek omylem převrhli a mnohdy si tím dokonce způsobili i nemalou škodu? Na to klidně zapomeňte, nyní se může stát cokoliv a sucho bude zajištěno. Klidně nechte hrnek i v dosahu malých dětí, nehrozí totiž žádný velký problém.

Hrnek si můžete vybrat hned ve třech barvách a to fialové, zelené a modré. Hrnek se snadno čistí a to především díky tomu, ze je systém uvnitř víčka vyjímatelný. Víčko se snadno ovládá jednou rukou, zvládne to i malé dítě. V druhé ruce máte možnost držet tašku, mobil, volant, nebo cokoliv jiného. Napijete se tak snadno a nikdy, a to opravdu nikdy, se nepolijete a ani tekutinu uvnitř nerozlijete.

Hrnek se dá pohodlně umýt v myčce. Materiál, ze kterého je hrnek vyroben je zdravotně nezávadný a neobsahuje BPA. Hrnek se dá pořídit již od 200 Kč. Mějte i vy kvalitu, kterou oceníte nejen, pokud máte malé děti, ale využití samozřejmě tento termohrnek najde i u dospělých. Kvalita výrobku je zaručena.